O gastro-bistrô Carlo e Camilla in Segheria nasceu do encontro entre as mentes criativas do estrelado chef Carlo Cracco e da diretora de arte, Tanja Solci.

O espaço, antes ocupado por uma serraria, foi adaptado e hoje oferece no salão principal 2 longas mesas de madeira com capacidade para 65 pessoas.

Nobres candelabros de cristal, mobiliário A.G. Fronzoni e Jasper Morrison by Cappellini, e um inusitado mise en place, com porcelanas cuidadosamente garimpadas entre os “out of production” da renomada fábrica italiana Richard Ginori, completam a atmosfera dramática do bistrô.

Perfeito para um jantar stylish junto à A-list milanese.

http://www.carloecamillainsegheria.it/?l=en#firstPage

Carlo e Camilla (in Segheria)

Via Giuseppe Meda 24

Milano/Italia

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créditos: @meltingbutter.com/ @thechicfish.com


The gastro-bistro Carlo e Camilla in Segheria born from the encounter between creative minds of art director, Tanja Solci and starred chef, Carlo Cracco. 

A former sawmill was transformed into an amazing restaurant. The set includes two long wooden tables, noble crystal chandeliers and sessions AG Fronzoni and Jasper Morrison by Cappellini.

Dishes are made with simplicity and rigor, reinterpreting tradition in a contemporary version. 

Amazing ambience, great food and cool people…what else do you need? Join the milanese A-list!

 

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